AJUTS | 03/03/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria de beques ERC Starting grants per donar impuls a projectes científics de nova creació

El Consell Europeu de Recerca (ERC) finança milers d’ambiciosos projectes científics. La missió de l'ERC és encoratjar la recerca de més alta qualitat a Europa a través de finançament competitiu i donar suport a la investigació transfronterera impulsada per investigadors en tots els camps, sobre la base de l'excel·lència científica.

Investigadora

La data límit per a presentar-se és el 8 d’abril de 2021

Les beques ERC Starting Grants estan dissenyades per donar suport a persones investigadores que estiguin iniciant el seu propi equip o programa de recerca independent. Els interessants han de demostrar la naturalesa, l’ambició i la viabilitat de la seva proposta científica.

A l’hora de demanar la beca és imprescindible que els/les investigadors/es, que poden ser de qualsevol nacionalitat, hagin obtingut el seu primer doctorat entre dos i set anys abans de l’1 de gener de 2021. També s’haurà de demostrar un historial científic prometedor i una excel·lent proposta de recerca.

L’import de cada beca serà d’un màxim d’1.500.000 euros, per un període de cinc anys i amb prorrateig per a projectes de menor durada. Alhora, es pot demanar fins a 1.000.000 euros addicionals per tal de cobrir despeses extres.

 El pressupost total del programa és de 619 milions d’euros i la data límit per a presentar-se és el 8 d’abril de 2021.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada