AJUTS | 10/03/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts del Programa Tecniospring INDUSTRY 2021

El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100 % per contractar personal de R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Tecniospring INDUSTRY

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l’1 d’abril de 2021 i fins el 15 de juny de 2021

Tecniospring INDUSTRY ha obert la convocatòria d’ajuts a la mobilitat de persones investigadores per desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica per al 2021, oferint a les empreses i centres de R+D contractes laborals de dos anys per acollir un investigador a cost zero.  

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.  

Per tal de rebre els ajuts del programa Tecniospring, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador/a que el durà a terme.  

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l’1 d’abril de 2021 i fins el 15 de juny de 2021.  

El programa compta amb un pressupost de 3,9 milions d’euros, dels quals el 50% està cofinançat per la Unió Europea mitjançant les Accions Marie Skłodowska-Curie del programa Horizon 2020 de la Unió Europea. 

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència