AJUTS | 16/03/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts ERC Consolidator Grant a projectes de recerca i innovació

El Consell Europeu de Recerca (ERC) finança milers d’ambiciosos projectes científics. La missió de l'ERC és encoratjar la recerca de la més alta qualitat a Europa a través de finançament competitiu i donar suport a la investigació transfronterera impulsada per investigadors en tots els camps, sobre la base de l'excel·lència científica.

ERC Consolidation Grant

Es poden concedir ajuts consolidats fins a dos milions d’euros per un període de cinc anys

Les Beques ERC Consolidator Grant 2021 estan dissenyades per donar suport a excel·lents Investigadors/es Principals (PIs) en la fase d’investigació en què encara poden consolidar el seu propi equip o programa de recerca independent. Els/les Investigadors/es Principals que sol·licitin aquesta ajuda han de demostrar la naturalesa, l'ambició i la viabilitat de la seva proposta científica. 

Els/les investigadors/es principals hauran d’haver obtingut el seu primer doctorat almenys set anys i fins a 12 anys abans de l’1 de gener de 2021. Dates límit: doctorat atorgat de l’1 de gener de 2009 al 31 de desembre de 2013 (inclòs).

La investigació s'ha de realitzar en una organització de recerca pública o privada (coneguda com a Institució Amfitriona o HI). Podria ser l'HI on ja treballa el sol·licitant o qualsevol altra HI localitzada en un dels estats membres de la UE. 

Es poden concedir ajuts consolidats fins a dos milions d’euros per un període de cinc anys. No obstant això, es pot disposar d’un milió d’euros addicional per cobrir les despeses inicials per a investigadors/es que vagin des d'un tercer país fins a la UE o un país associat i/o la compra d'equips importants i/o l'accés a grans instal·lacions. 

El pressupost total de les beques és de 633 milions d’euros.

La data límit per a participar és el 20 d’abril de 2021.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada