FORMACIÓ | 23/03/2015  DAAM/RuralCat

L'EA de l'Empordà organitza un curs de cuina per a necessitats especials

L'objectiu del curs és aportar eines i coneixements que permetin treballar a l'obrador de carnisseria/xarcuteria productes per a persones amb necessitats especials i conèixer millor la nova legislació pel que fa a l'elaboració de productes per a persones amb al·lèrgies i intoleràncies.

Imatge del curs de cuina per a necessitats especials. Font: DAAM

Imatge del curs de cuina per a necessitats especials. Font: DAAM

El passat dilluns 16 de març va començar a Monells el curs que porta el títol “Cuina per a necessitats especial”. El curs, organitzat per l’Escola Agrària de l’Empordà dins el Programa de desenvolupament rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia Pesca, Alimentació i Medi Natural, es desenvoluparà en tres sessions que tindran lloc els dies 16 de març, 13 d’abril i 4 de maig.

L’objectiu del curs és aportar eines i coneixements que permetin treballar a l’obrador de carnisseria/xarcuteria productes per a persones amb necessitats especials i conèixer millor la nova legislació pel que fa a l’elaboració de productes per a persones amb al·lèrgies i intoleràncies.

El curs, totalment pràctic, és impartit pel cuiner Francesc Fernández, gerent de Cuina Artesana de Girona, i la nutricionista Anna Costa, gerent d'Inocus de Girona.

La primera sessió va anar dirigida a l’elaboració de productes sense gluten. La segona anirà enfocada a l’elaboració de productes sense lactosa i la darrera sessió del mes de maig, a l’elaboració de productes sense al·lèrgens en general.

Des de l’Escola Agrària agraeixen l’assistència a tots els participants.
 

Informació relacionada