Dos alumnes de l'EA de l'Empordà guanyen el concurs de cuina "Fem bullir l'olla"
L'Ignasi i la Carme, alumnes de l'Escola Agrària de l'Empordà, van resultar guanyadors del concurs de cuina organitzat pel Consell Comarcal de l'Empordà, amb la seva recepta "Onades de Tramuntana", consistent en una original presentació d'albergínia amb un farcit a base de carn de porc, botifarra dolça i poma.
La Carme i l'Ignasi, els dos alumnes de l'EA de l'Empordà que van resultar guanyadors. Font: DAAM
En la recepta es va prioritzar l’ús de productes de l’Empordà, i el jurat, que va escollir els guanyadors per unanimitat, va destacar el caràcter innovador d’una recepta ben tradicional.
Ara tot el grup d’alumnes de l’escola podrà gaudir d’un Taller de Cuina a l’espai del Peix de Palamós, i l’Ignasi i la Carme van rebre un lot de productes de l’Empordà i l'oportunitat de conèixer la cuina d’un destacat restaurant de la comarca.
Els guanyadors van agrair la col·laboració del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines, que els van donar suport, a ells i a la resta de participants de l’escola, en el desenvolupament i l’elaboració de la recepta presentada.
Moltes felicitats!