FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 15/12/2016  RuralCat

RuralCat oferirà més de 70 edicions de cursos durant el 2016

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ofereix, a través de RuralCat, 27 cursos de formació a distància adaptats a diferents necessitats del sector agroalimentari i rural.

FAD 2016

El 2016, el Servei de Formació Agrària oferirà a RuralCat una àmplia oferta de 27 cursos a distància, 7 dins l’àrea de gestió empresarial i 20 de temàtiques tècniques específiques. Es realitzaran 71 edicions diferents per tal de donar més possibilitats de començar un curs al llarg de l’any.

Enguany s’ofereixen 3 cursos nous: Curs bàsic d'aplicadors de fertilitzants, Habilitats en la gestió de l'empresa i Tasques per a la gestió de l'empresa; aquest dos últims en substitució del Curs bàsic de gestió agrària que ja no es farà.

Aquestes xifres representen un increment de la oferta formativa del 11.83%, ja que el 2015 es van oferir un total de 60 edicions de 25 cursos diferents.

 

 


Procés d’inscripció

Recordeu les dates d’inici o resteu atents als avisos de RuralCat sobre l’obertura d’inscripcions. Per inscriure's cal estar donat d'alta a RuralCat.

Si no n'ets membre, només has d'omplir el formulari corresponent. L'alta és totalment gratuïta. Un cop t'hi hagis donat d'alta, hauràs de seguir les indicacions per sol·licitar el curs que trobaràs a l’àrea de membres.