TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 15/12/2016  RuralCat

El PATT 2016 durà a terme 954 activitats

El DARP ha elaborat un Pla Anual de Transferència Tecnològica per al 2016 que engloba 162 activitats continuades i 792 activitats puntuals, totes orientades a la recerca i la divulgació de resultats en una quarantena d'àmbits del sector agroalimentari català.

PATT 2016

PATT 2016

El Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2016 recull de 954 actuacions promogudes des de les diferents direccions generals del DARP, els serveis de coordinació de les oficines comarcals de les sis delegacions territorials, les escoles i centres de capacitació agrària, les estacions i centres experimentals de l’IRTA , l’INCAVI, el CTFC, el CREAF, les universitats catalanes, les organitzacions agràries i altres entitats de caire associatiu.

Les actuacions que inclou el PATT s'emmarquen tant en l'àmbit de la recerca com en el de la divulgació de coneixements i experiències. En funció d'aquests dos àmbits les actuacions s'estructuren en dues tipologies: les activitats continuades (assajos i projectes pilot) i les activitats puntuals (jornades i seminaris tècnics i jornades de camp).

L’actual edició 2016 es va aprovar per resolució del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries el passat 29 de gener de 2016. (DOGC núm. 7056 - 10/02/2016)

Si vols conèixer el programa detallat i la data d'execució de les activitats previstes durant les properes setmanes pots consultar l'apartat de l’Agenda. També pots formalitzar de forma automàtica la preinscripció a les jornades a través de RuralCat.

Recorda que també oferim una secció que recull la documentació de Jornades tècniques realitzades en les darreres edicions del PATT, on trobaràs, per cadascuna d'elles, el programa de l'activitat així com la documentació tècnica disponible associada.