El blat de moro centrarà una jornada tècnica a Mas Capellà (Joanetes)
El proper 25 de setembre tindrà lloc a Mas Capellà (Joanetes) una jornada tècnica sobre blat de moro, organitzada pel Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) i per l¿Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Entre altres, es tractaran temes com les varietats del blat de moro per a gra i farratge i les tècniques culturals que determinen el valor nutritiu del blat de moro farratger.
La jornada sobre blat de moro començarà a les 11 h a Mas Capellà, i tractarà en primer lloc els següents temes: ¿Varietats del blat de moro per a gra i farratge¿ i ¿Xarxa d¿experimentació IRTA a Catalunya¿, a càrrec de Joan Serra, de la Fundació Mas Badia (IRTA). A continuació, Àlex Bach, de la Unitat de Remugants de l¿IRTA, parlarà sobre ¿El blat de moto farratger: tècniques culturals que determinen el seu valor nutritiu¿. La jornada es tancarà a les 13 h aproximadament. La Jornada tècnica sobre blat de moro de Mas Capellà compta amb la col·laboració de la cooperativa Agrícola de la Vall d¿En Bas.