REG | 20/04/2021  Ruralcat

El Butlletí de l’Oficina del Regant celebra el seu número 50

Aquest mes es publica el Butlletí de l’Oficina del Regant número 50. El Butlletí té l’objectiu d’informar, donar a conèixer aspectes de l’actualitat del reg i fer un repàs de les activitats portades a terme des de l’Oficina del Regant o amb la col·laboració d’altres entitats.

Butlletí de l'Oficina del Regant

Els butlletins s’envien un dimecres al mes a les llistes de distribució de l’Oficina del Regant

Aquest butlletí, que té una periodicitat mensual, es va començar a difondre el març del 2015 durant al campanya de reg (de març a octubre). En el recull s’incorporen les recomanacions de reg setmanals, notícies de l’activitat de l’Oficina, articles d’interès per al sector i enllaços relacionats amb l’àmbit del reg. Al Butlletí hi participen els tècnics, experts, universitats, centres d’investigació, empreses  privades i qualsevol entitat que vulgui difondre la seva activitat i recerca sobre el reg que es desenvolupa a Catalunya.

Entre els temes tractats al llarg d’aquests sis anys hi trobem l’energia i bombament solar, agronomia de cultius, fertirrigació, serveis de l’Oficina del Regant, anàlisis de campanyes de reg, modernització dels regadius, ajuts a les Comunitats de Regants i aspectes ambientals dels regadius, entre d’altres. Tots els butlletins publicats es poden consultar en línia a través de l’Oficina del Regant: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/oficina-del-regant/butlleti .

Els articles tècnics que s’han inclòs al Butlletí s’han publicat també a l’espai web de l’Oficina del Regant i s’han compartit amb altres agents del sector, amb l’objectiu de fer difusió de temes que interessin al sector.

Els butlletins s’envien un dimecres al mes a les llistes de distribució de l’Oficina del Regant i els usuaris inscrits a través de RuralCat. En total, més de 500 persones.

Millorar la comunicació en el reg és un objectiu comú entre els diferents agents del sector. El treball en xarxa ha permès tirar endavant aquest butlletí. Per aquest motiu, des de l’Oficina del Regant, volem aprofitar per agrair a tothom que hi participa i esperem seguir col·laborant en aquest projecte!

Font: Oficina del Regant

Informació relacionada