AJUTS | 21/04/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria del programa europeu EIT Food Global Food Venture per a estudiants de doctorat en el sector agroalimentari

El programa fomenta el creixement empresarial dels estudiants de doctorat que treballen en reptes del sector agroalimentari. Els joves innovadors adquireixen habilitats i coneixements essencials per a la creació d’empreses a través d’un pla d’estudis a mida de sis mesos de formació de bootcamps, mentoria, visites a llocs corporatius, esdeveniments de xarxes mundials i competicions de pitch.

EIT Food Global Food Venture

El programa Global Food Venture ofereix un currículum personalitzat de sis mesos

El programa Global Food Venture ofereix un currículum personalitzat de sis mesos dissenyat per atendre les necessitats dels emprenedors aspirants i de les iniciatives inicials de fase inicial.

El programa comprèn Summer School in Entrepreneurship, Bootcamp in Business Incubation i International Bootcamp. El programa també ofereix subvencions per a la mobilitat per a reunions de negocis amb experts del sector per validar la viabilitat de la tecnologia i les propostes de valor.

Durant l’etapa 1, 40 estudiants de doctorat de tota Europa es reuniran per viure una experiència emprenedora immersiva per aprendre els fonaments de l’emprenedoria i desenvolupar propostes de negoci a l’espai alimentari.

La data límit per a participar és el 2 de maig de 2021.

L'etapa 2 està dissenyada per donar suport a 25 estudiants de doctorat amb talent i idees de negoci sòlides en alimentació i agricultura. Els empresaris en fase inicial s’uniran al bootcamp d’EIT Food pre-Incubation al juny per conèixer tot sobre la creació d’empreses viables i un programa de mentoria de sis mesos per portar les seves empreses al següent nivell. A l’octubre està previst un segon bootcamp d’entrenament, així com un esdeveniment final de competició de pitch a Europa amb premis a la innovació d’EIT Food.

La data límit per a participar en aquesta segona etapa és el 20 de maig de 2021.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència