AJUTS | 28/04/2021  Ruralcat

L’Agència Estatal d’Investigació convoca els ajuts a projectes R+D per a realitzar proves de concepte

Els ajuts tenen per objecte fomentar i accelerar la transferència de coneixements i resultats generats en projectes de recerca del Pla Estatal.

La data límit per a participar és el 13 de maig de 2021

L’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació ha obert la convocatòria d’ajuts a projectes R+D per a la realització de proves de concepte per al 2021.

Els ajuts tenen per objecte fomentar i accelerar la transferència de coneixements i resultats generats en projectes de recerca del Pla Estatal; l'explotació dels mateixos en forma de productes, béns, serveis o altres aplicacions que siguin beneficiosos per a l'economia, la societat, la cultura o les polítiques públiques; així com potenciar l'esperit emprenedor i innovador dels equips d'investigació, contribuint a la seva capacitació a través d'accions de formació, assessoria o mentoria, i a l'enfortiment de les estratègies de transferència, coneixements i resultats de les institucions beneficiàries d’aquests projectes. 

Podran ser entitats beneficiàries dels ajuts aquelles entitats que hagin obtingut un ajut per a la realització d'un projecte de recerca en alguna de les següents convocatòries: 

-Convocatòries 2016 i 2017 d'ajuts a projectes de R + D corresponents al Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement, en el marc de el Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2013- 2016. 

-Convocatòria 2016 i 2017 d'ajuts a projectes de R + D + I corresponents al Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat en el marc de el Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016. 

-Convocatòria 2017 d'ajuts a projectes d'investigació fonamental orientada i accions complementàries dins el Programa Estatal d'R + D + I Orientada als Reptes de la Societat (Repte de Seguretat i Qualitat Alimentària, Activitat Agrària Productiva i Sostenible, Sostenibilitat dels Recursos Naturals i investigació Marina i Marítima), corresponents al Programa Estatal de Foment d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc de el Pla Estatal d'investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016. Únicament es consideren projectes d'investigació, als efectes de la present convocatòria, els projectes d'I + D (codi de referència RTA).

Els ajuts estan finançats pel Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea amb un pressupost total de 40 milions d’euros. La data límit per a participar és el 13 de maig de 2021 a les 14h.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència