PREVISIÓ AGENDA | 28/04/2015  RuralCat

Jornades i activitats del PATT al maig

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) té previst realitzar el mes de maig 35 jornades tècniques i 4 seminaris tècnics arreu del territori català.

Imatge del programa d'una jornada sobre Eines d'anàlisi amb informació geogràfica i dades SIGPAC. Font: DAAM

Imatge del programa d'una jornada sobre Eines d'anàlisi amb informació geogràfica i dades SIGPAC. Font: DAAM

A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari. Pots trobar tota la informació sobre el programa del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT)  a RuralCat i al web del DAAM.

Per facilitar el recordatori de les activitats mensuals t'oferim un llistat que recull les jornades i els seminaris que es duran a terme al maig. Amb la informació de cada activitat, també trobareu la data concreta o aproximada de celebració i de les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si necessiteu més informació.

Recordeu que les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, t'aconsellem que consultis periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.

També podeu complementar aquesta informació amb la previsió anual de fires i mostres a Catalunya  o l’apartat d’Esdeveniments d’AlimenCat.