FORMACIÓ | 28/04/2015  DAAM

Jornada de portes obertes i XVI Premi Eduard Vendrell i Baqués

L'Escola Agrària de Viticultura i Enologia ‘Mercè Rossell i Domènech', a Sant Sadurní d'Anoia, ha celebrat la Diada de portes obertes i l'acte de lliurament dels premis ‘Eduard Vendrell i Baqués'.

Més de 300 persones varen poder conèixer les instal·lacions de l'Escola Agrària de Viticultura i Enologia. Font: DAAM

Més de 300 persones varen poder conèixer les instal·lacions de l'Escola Agrària de Viticultura i Enologia. Font: DAAM

Més de 300 persones varen poder conèixer les instal·lacions de l’Escola (vinyes, cellers, aules), així com tastar els nous vins i caves elaborats pels alumnes que es varen presentar. Molts interessats es varen atansar per conèixer els estudis que s’imparteixen al centre, del qual hem de destacar la novetat per al curs vinent del Grau Superior en Màrqueting i Publicitat amb perfil professional enològic.

També es va fer l’acte de lliurament dels premis ‘Eduard Vendrell i Baqués’ de temàtica vitivinícola, en què varen ser guardonats Jofre Garriga pel projecte de Grau Superior Gestió de la informació en una explotació vitícola i Martí Sadurní pel seu treball de Recerca de Batxillerat amb el títol Per què a Catalunya no es veu vi català? L’acte va comptar amb Domènec Vila, director general d’Alimentació del Departament d’Agricultura; amb Francesc Olivella, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i va estar presidit per l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell.