FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 05/05/2021  Ruralcat

Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli

Es tracta d'una acció formativa gratuïta, impulsada per PRODECA, especialment pensada per a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital. El període d’inscripcions finalitza el proper dia 7 de maig.

La data límit per a les inscripcions és el 7 de maig de 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de PRODECA, ha organitzat el cicle formatiu en Màrqueting i comercialització digital del sector de l’oli orientat exclusivament per a les empreses del sector oli, en màrqueting i comercialització digital.

En aquesta formació, que s’emmarca dins de les actuacions del Pla de l'oli 2021-2023, s’analitzarà la realitat actual del sector de l'oli, el comportament de compra dels clients, les seves preferències i nous canals de comercialització.

En aquest àmbit aquest cicle està especialment pensat per a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital.

Es tracta d’una formació eminentment pràctica mitjançant mètodes ‘Learning by doing’, en què cada seminari inclou una part d'exposició i coneixement, i un taller de treball, que consisteix en una formació dinàmica que combina l'exposició de continguts amb la seva implementació pràctica. La temàtica està adaptada a la realitat de les empreses del sector de l'oli, i està concebuda específicament per a permetre l'aplicació dels coneixements a la realitat de cada empresa.

El curs es realitzarà del 12 de maig al 2 de juny de 10h a 14h i està estructurat en quatre webinars de quatre hores i s'impartirà en format videoconferència per la plataforma Microsoft Teams. El seminari estarà impartit per Carles Mera, tècnic en Màrqueting i comunicació, i formador en e-commerce, e-business i e-consultoria especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.

Les empreses interessades a participar en aquesta jornada formativa es poden inscriure gratuïtament a través del formulari d'inscripció.

La data límit per a les inscripcions és el 7 de maig de 2021.

Font: DARP

Informació relacionada

El més llegit

L’Agenda Rural de Catalunya obre la fase de participació amb tallers temàtics del 18 de juny al 2 de juliol

La superfície vitícola es manté estable al 2021 amb un total de 57.250 hectàrees

El DACC obre una nova convocatòria d’ajuts als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos per la Covid