AJUTS | 26/05/2021  Ruralcat

El Consell Europeu de Recerca (ERC) ha obert la convocatòria de beques ERC Advanced Grants per al 2021

Els ajuts estan destinats a donar suport a personal investigador líder de recerca i l’import de la beca és de 2,5 milions d’euros per a cinc anys.

El pressupost total és de 626 milions d’euros i la data límit per a participar és el 31 d’agost de 2021

Els ajuts avançats ERC estan dissenyats per donar suport a excel·lents investigadors/es principals en l’etapa de la carrera en què ja són líders de recerca consolidats amb un historial reconegut d’assoliments en recerca. Els/les investigadors/es principals han de demostrar la naturalesa innovadora, l’ambició i la viabilitat de la seva proposta científica. 

Els perfils sol·licitants han de ser  personal investigador actiu amb un historial científic remarcable en els darrers 10 anys,  investigadors/es amb almenys 10 articles publicats com a autors principals en publicacions internacionals o tres monogràfics de recerca, i investigadors/es que realitzin la seva recerca als països de la UE de qualsevol nacionalitat.

L’import de la beca és de 2,5 milions d’euros per a cinc anys. Es pot afegir 1 milió d’euros en cas de que l’investigador principal s’hagi de traslladar a la UE com a conseqüència d’haver obtingut la beca, o si s’ha de comprar nou equipament o traslladar-se a unes instal·lacions més grans.  

El pressupost total és de 626 milions d’euros i la data límit per a participar és el 31 d’agost de 2021.  

Font:  Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

El més llegit

L’Observatori Forestal completa la informació sobre els preus dels biocombustibles a Catalunya

Es posa en marxa el programa INNicia’t per millorar la competitivitat en el sector de la transformació agroalimentària

Es publica l’evolució anual dels preus mitjans de les terres de conreu a Catalunya del 2020