AJUTS | 02/06/2021  Ruralcat

Convocatòria Europa Excel·lència per a projectes preseleccionats per l'ERC a les convocatòries Consolidator i Starting Grants

Les accions tenen com a objectiu millorar l'èxit de la participació espanyola a les convocatòries del Consell Europeu de Recerca (ERC) en les seves modalitats “Starting Grants” i “Consolidator Grants” del programa Horitzó Europa.

El pressupost de la convocatòria és d’1,5 milions d’euros i la data límit per a participar és el 24 de juny de 2021

L’Agència Estatal d’Investigació ha obert la convocatòria per 2021 d’ajuts corresponents a les accions de dinamització “Europa Excel·lència” del Subprograma Estatal de Generació de Coneixement, incloses en el Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'R+D+i, en el marc del Pla Estatal d’R+D+i 2017-2020.  

Les accions de dinamització “Europa Excel·lència” tenen com a objectiu millorar l'èxit de la participació espanyola a les convocatòries del Consell Europeu de Recerca (ERC) en les seves modalitats “Starting Grants” i “Consolidator Grants” del programa Horitzó Europa.  

Aquesta convocatòria finança projectes de recerca cientificotècnica relacionats amb els objectius de les propostes remeses i avaluades positivament i considerades elegibles per l'ERC, però que per raons pressupostàries no han pogut ser finalment finançades per l’organisme.

 La finalitat d'aquestes accions de dinamització és impulsar la internacionalització de les activitats d'R+D+i i contribuir a l'avenç del coneixement per afrontar els desafiaments que la investigació espanyola té en el context de l'Espai Europeu d'Investigació, fomentant la participació de personal investigador amb trajectòries científiques prometedores. 

Podran ser entitats sol·licitants i beneficiàries els organismes públics d’investigació, les universitats públiques, les entitats sanitàries públiques i privades sense ànim de lucre, els instituts d’investigació sanitària, els centres tecnològics i de suport a la innovació d’àmbit estatal i els centres públics i privats d’R+D+i sense ànim de lucre.  

El pressupost de la convocatòria és d’1,5 milions d’euros i la data límit per a participar és el 24 de juny de 2021.   

 Font: Departament d'Acció Exterior i Transparència