AJUTS | 10/06/2021  Ruralcat

El DACC obre una nova convocatòria d’ajuts als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos per la Covid

La nova convocatòria té un import de 229.545 euros i preveu compensar la pèrdua d'ingressos derivada de la manca de funcionament de determinats canals de comercialització com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19.

El període de presentació de sol·licituds comença el 20 de setembre de 2021

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha obert una nova convocatòria dels ajuts a productors agraris per compensar la pèrdua d'ingressos derivada de la manca de funcionament de determinats canals de comercialització com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19 per un import de 229.545 euros.

Amb aquesta convocatòria es vol garantir que els productors agraris de productes peribles disposin de prou liquiditat i puguin preservar la continuïtat de l'activitat econòmica durant i després de l'estat d'alarma declarat arran de la crisi sanitària de la COVID-19.

El període de presentació de sol·licituds comença el 20 de setembre de 2021 i finalitza el 4 d'octubre de 2021 per a lliuraments realitzats entre el 20 de maig de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

Els ajuts concedits es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts , fent ús dels mitjans electrònics establerts.

Font: DOGC

Informació relacionada