AJUTS | 10/06/2021  Ruralcat

El DACC obre una nova convocatòria d’ajuts als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos per la Covid

La nova convocatòria té un import de 229.545 euros i preveu compensar la pèrdua d'ingressos derivada de la manca de funcionament de determinats canals de comercialització com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19.

El període de presentació de sol·licituds comença el 20 de setembre de 2021

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha obert una nova convocatòria dels ajuts a productors agraris per compensar la pèrdua d'ingressos derivada de la manca de funcionament de determinats canals de comercialització com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19 per un import de 229.545 euros.

Amb aquesta convocatòria es vol garantir que els productors agraris de productes peribles disposin de prou liquiditat i puguin preservar la continuïtat de l'activitat econòmica durant i després de l'estat d'alarma declarat arran de la crisi sanitària de la COVID-19.

El període de presentació de sol·licituds comença el 20 de setembre de 2021 i finalitza el 4 d'octubre de 2021 per a lliuraments realitzats entre el 20 de maig de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

Els ajuts concedits es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts , fent ús dels mitjans electrònics establerts.

Font: DOGC

Informació relacionada

El més llegit

L’Agenda Rural de Catalunya obre la fase de participació amb tallers temàtics del 18 de juny al 2 de juliol

La superfície vitícola es manté estable al 2021 amb un total de 57.250 hectàrees

El DACC obre una nova convocatòria d’ajuts als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos per la Covid