RECERCA | 05/06/2015  RuralCat

Oferta de beques ENEA per a joves investigadors internacionals

L'Agència Nacional Italiana per les Noves Tecnologies, l'Energia i el Desenvolupament Econòmic Sostenible (ENEA) està interessada en atraure joves investigadors internacionals en els seus centres de recerca a Itàlia amb les beques individuals Marie Sklodowska-Curie.

ENEA

Les beques post-doctorals que ofereix ENEA estan compreses en quatre grans temàtiques: Clima i Medi Ambient, Tecnologies Avançades per a la Indústria i l’Energia, Tecnologia de Materials, Energia Nuclear (Fusió nuclear), i Radiació en Biologia i Salut Humana. Per veure amb més detalls cada beca adjuntem un document amb el llistat complert.

De tota manera, l’agència italiana també convida a enviar propostes de recerca fora d’aquestes àrees de coneixement a Roberta Boniotti (roberta.boniotti@enea.it), contacte de l’oficina d’ENEA a Brussel·les, qui analitzarà el potencial de viabilitat.

L'objectiu de les beques Marie Sklodowska-Curie és millorar el potencial creatiu i innovador d’investigadors experimentats que vulguin diversificar la seva competència individual pel que fa a l'adquisició d'habilitats multidisciplinàries mitjançant una formació avançada, internacional i intersectorial.

La data límit de la propera convocatòria H2020-MSCA-IF-2015 és el 10 setembre 2015.