AJUTS | 30/06/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts per finançar projectes del nou 'Programa Misiones de I+D en Inteligencia Artificial 2021'

La convocatòria està dirigida a finançar projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental, realitzats en cooperació amb entitats públiques i privades, en l’àmbit de la intel·ligència artificial.

El Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital ha publicat una convocatòria per la qual es concedeixen ajuts per a finançar projectes del “Programa Misiones I+D en Inteligencia Artificial 2021”.

Aquesta convocatòria es publica com a seguiment al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Component 16 Estratègia Nacional d’Intel·ligència Artificial- i estarà finançat amb fons europeus provinents del Mecanisme de Recuperació i Resiliència, l’element central dels Next Generation EU. 

La convocatòria està dirigida a finançar projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental, realitzats en cooperació amb entitats públiques i privades, en l’àmbit de la intel·ligència artificial per tal d’abordar àmbits temàtics de l’agroalimentació, la salut, el medi ambient, l’energia i l’ocupació.

Els beneficiaris poden ser empres, organismes de recerca i difusió del coneixement   i associacions empresarials.

Els projectes de recerca industrial poden obtenir una ajuda de fins a 20 milions d’euros i els de desenvolupament experimental fins a 15 milions d’euros.

El pressupost total de la convocatòria és de 50 milions d’euros.

Font: Departament d'Acció Exterior i Govern Obert