AJUTS | 05/07/2021  Ruralcat

La convocatòria INNOTEC 2021 ofereix ajuts per a finançar projectes d'R+D

L'ajut INNOTEC està dirigit a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental entre empreses catalanes i desenvolupadors de tecnologia acreditats TECNIO i finança des d’un 25 fins a un 70% de projectes d'R+D, d’entre 50.000 i 200.000 euros, desenvolupats per empreses establertes a Catalunya.

Les sol·licituds estan obertes i es poden presentar fins el proper 30 juliol

ACCIÓ ha obert la convocatòria INNOTEC 2021 que permet subvencionar fins a un 70% del cost de projectes d'R+D d’entre 50.000 i 200.000 euros desenvolupats per empreses establertes a Catalunya. Aquests projectes s'han de dur a terme de forma col·laborativa amb grups universitaris (o CSIC o centres CERCA) acreditats TECNIO.

Les despeses subvencionables són per a personal involucrat en el projecte, ja siguin investigadors, tècnics i personal auxiliar, i per a col·laboracions externes, com contractació de recerca i desenvolupament i altres despeses de consultoria i assessorament.

L'ajut INNOTEC es dirigeix a projectes R+D col·laboratius i projecte en què participin, com a mínim, una empresa amb establiment operatiu a Catalunya, que tingui com a  mínim tres anys de vida i almenys un Desenvolupador de Tecnologia Públic DTP (grups universitaris o del CSIC i centres CERCA) acreditat TECNIO.

Els ajuts INNOTEC tenen un pressupost total d’1.925.000 euros. Les sol·licituds estan obertes i es poden presentar fins el proper 30 juliol.

Font: ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa