FORMACIÓ | 15/06/2015  DAAM

Un alumne de l'EA de Manresa guardonat amb el premi Nous Professionals

En l'edició d'enguany, Marc Capel Nadal, alumne de l'Escola Agrària de Manresa, ha estat reconegut amb el 2n premi, valorat en 400€, pel projecte de cicle de grau mitjà "L'Almàixera del Montmany. Varietats antigues i locals de planter ecològic".

Autoritats i guardonats amb el premi Nous Professionals 2015

Autoritats i guardonats amb el premi Nous Professionals 2015

L’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa van celebrar l’11 de juny, en el marc del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, la desena edició dels premis Nous Professionals.

En l’edició d’enguany, Marc Capel Nadal, alumne de l’Escola Agrària de Manresa, ha estat reconegut amb el 2n premi, valorat en 400€, pel projecte de cicle de grau mitjà “L’Almàixera del Montmany. Varietats antigues i locals de planter ecològic”. El seu projecte té l’objectiu de realitzar planter ecològic de varietats locals, mantingudes i recuperades per molts agricultors de la zona que sortosament han valorat la necessitat de preservar-les. D’aquesta manera, mitjançant el viver, es pretén omplir el buit que hi ha actualment de manca d’oferta de planter ecològic i fer aquestes varietats més accessibles als productors, i en definitiva també als consumidors. A més, el projecte premiat promou un sistema productiu basat en la pròpia elaboració de substrats i el màxim aprofitament dels recursos propis.

Els premis Nous Professionals tenen l’ànim de promoure l’esperit emprenedor dels alumnes que cursen cicles formatius de qualsevol família professional. Reben el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la CECOT, la Diputació de Barcelona, els departaments d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, els sindicats CCOO i UGT i la Cambra de Comerç de Terrassa.

L’equip de l’Escola Agrària de Manresa celebra aquest reconeixement a l’esforç i al talent del seu alumne Marc Capel, a qui dóna l’enhorabona, fent-la extensiva també a tots els altres premiats en les diferents categories.