RAMADERIA | 26/07/2021  Ruralcat

Ja estan disponibles els vídeo tutorials per conèixer el funcionament del nou mòdul d’oví i cabrum al GTR

Els manuals d’ús i els vídeos inclouen les instruccions relatives a les funcionalitats disponibles.

El nou mòdul d’Oví i cabrum està adreçat a ramaderes/es, escorxadors i veterinaris/es habilitats/es

El GTR (Gestió Telemàtica Ramadera) és el portal web de referència per a la gestió telemàtica ramadera que ofereix una via d’entrada a tots aquells agents implicats en la producció ramadera que, per la seva activitat, interactuen amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

El passat 5 de juliol va entrar en funcionament en el GTR el mòdul d’Oví i Cabrum, que s’uneix als mòduls ja existents de Porcí i Gestió Sanitària Porcí, Transportistes de bestiar, Prescripcions veterinàries, Èquids, Sector lleter, Balanç de Nitrogen en Granja, Registre d’explotacions Ramaderes, Boví, Gestió Sanitària bovina, Aviram i Altres espècies. Aquests quatre darrers incorporats aquest mateix 2021.

El nou mòdul d’Oví i cabrum està adreçat a ramaderes/es, escorxadors  i veterinaris/es habilitats/es. Les característiques principals del mòdul és la retirada de talonaris de vida i escorxador, disponible de forma pausada fins el 15 de novembre de 2021, els prenumerats DST per a trasllats dins del territori català, el permís DST per a escorxadors, la sol·licitud de duplicats cròtals i la confirmació de moviments d’entrada.

Per tal d’explicar als usuaris el funcionament de l’eina i les seves funcionalitats, des del DACC s’ha facilitat l’accés a les formacions a través de vídeo tutorials així com Manuals i Tutorials.

En el manual de requisits tècnics per l'entrada de ramaders al SIR s'hi detallen els requisits tècnics de l'equip informàtic, les instruccions per obtenir i instal·lar el certificat digital i els passos a seguir per adequar l'equip per a l'entrada al SIR.

Font: DACC