AJUTS | 13/08/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts a projectes de recerca, desenvolupament i innovació en l'àmbit de la Indústria Connectada 4.0

El Ministeri d’Indústria convoca aquesta convocatòria d’ajudes per a projectes de recerca industrial i d’innovació en matèria d’organització i processos per un import de 95 milions d’euros.

L'import total màxim convocat serà de 95.000.000 euros

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme desenvolupa l'Estratègia Nacional d'Indústria Connectada 4.0, que té com a objectiu incrementar el valor afegit industrial i l'ocupació qualificat al sector afavorint el desenvolupament d'una oferta local de palanques i solucions digitals diferencials que potenciï la indústria espanyola i impulsi les seves exportacions.

La convocatòria està adreçada a societats que no formin part de el sector públic i que vinguin desenvolupant una activitat industrial durant un període d’almenys tres anys comptats fins a la data de fi de termini de sol·licitud.

Els ajuts han d’estar orientats al desenvolupament de projectes de recerca industrial, projectes de desenvolupament experimental, així com projectes d'innovació en matèria d'organització i processos, en l'àmbit de la Indústria Connectada 4.0 i tendents a l'acompliment dels objectius de la mateixa.

L'import total màxim convocat serà de 95.000.000 euros, dels quals 80.000.000 euros seran en forma de préstec i 15.000.000 euros en forma de subvenció. El finançament total a concedir serà com a màxim del 80% del pressupost finançable.

El període límit per a participar és fins el 17 d'agost de 2021.

Font: BOE