AJUTS | 16/08/2021  Ruralcat

Es convoquen els ajuts en espècie per a l'assessorament i suport tècnic en matèria de fertilització sostenible per a l'any 2021

Els ajuts estan dotats amb 300.000 euros i es poden sol·licitar des de l'1 al 30 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l'1 d'octubre de 2021 fins al 30 d'octubre de 2021, ambdós inclosos

El Departament d’Acció Climàtica ha convocat per a l'any 2021 els ajuts destinats a la concessió d'ajuts en espècie al sector agrícola en la modalitat d'assessorament i suport tècnic en matèria de fertilització sostenible.

Les explotacions agràries han de prendre decisions sobre els processos de producció i necessiten suport en la planificació de la fertilització per adoptar mesures encaminades a assolir una fertilització eficient i sostenible i a fer un ús més adequat dels fertilitzants orgànics i minerals per millorar la qualitat dels sòls i de les aigües subterrànies de Catalunya, a la vegada que es garanteix la viabilitat i la sostenibilitat de l'explotació.

Per fomentar que les explotacions agràries puguin rebre un servei d'assessorament de qualitat, cal comptar amb personal especialitzat a fi que realitzin un treball de suport tècnic, recomanació i planificació en fertilització, d'acord amb la normativa i els criteris tècnics establerts.

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l'1 d'octubre de 2021 fins al 30 d'octubre de 2021, ambdós inclosos. Les actuacions d'assessorament tècnic en matèria de fertilització s'han d'haver efectuat i pagat en el període comprès entre el 31 d'octubre de 2020 i el 30 d'octubre de 2021 i sempre amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud.

Els ajuts tenen un import total de 300.000 euros i es faran públics a la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.

Font: RuralCat

Informació relacionada