FORMACIÓ | 26/06/2015  RuralCat

Comença la segona etapa del Seminari d'especialització en processament de fruita i hortalisses. IV i V gamma.

Després de 20 hores de formació presencial, els participants que ho desitgin podran redactar una proposta per al desenvolupament d'un nou producte o tecnologia per a la seva empresa. Una dels projectes serà seleccionat i rebrà el suport expert de l'IRTA per posar-lo en marxa.

En el seminari, celebrat al Fruitcentre del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, hi han participat 19 persones. Font: DAAM.

En el seminari, celebrat al Fruitcentre del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, hi han participat 19 persones. Font: DAAM.

El 18 de juny va finalitzar el seminari d'especialització semipresencial per al processament de fruita i hortalisses de IV i V gamma que el Departament d’Agricultura, a través de l’Escola Agrària de Tàrrega, ha realitzat conjuntament amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), a les instal·lacions de l’edifici Fruitcentre, situat al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

En el curs hi han participat 19 persones, que han rebut 20 hores de formació presencial sobre la tecnologia, la seguretat alimentària, la legislació i la comunicació dels productes vegetals de IV i V gamma. Alhora, s’ha pogut treballar a la planta de processament de l’IRTA i veure el potencial d’elaboració de productes d’aquest tipus.

Ara i fins al setembre els alumnes treballaran en la redacció d’un projecte relacionat amb l’elaboració de productes de IV i V gamma, que serà tutoritzat per l’IRTA i completarà les 20 hores no presencials del curs.

Després s’escollirà un dels projectes per desenvolupar-lo, més enllà del curs, amb un posterior assessorament de l’IRTA.

Informació relacionada