PREMIS | 14/09/2021  Ruralcat

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca la segona edició del premi ‘Alimentem el món’

L’objectiu del premi és fomentar la sostenibilitat en tots els àmbits, mediambiental, econòmic i social i alhora reconèixer el talent de persones físiques i jurídiques que s’esforcen per assolir un model de producció alimentària més eficient i que contribueixen en fer front als nous reptes del sector agroalimentari.

Les candidatures es poden presentar abans del dia 10 d’octubre de 2021

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, amb la col·laboració de Caixa d’Enginyers, ha convocat el II Premi ‘Alimentem el món’ en reconeixement a iniciatives o projectes que promoguin el desenvolupament sostenible al sector de l’agroalimentació.

Aquest guardó vol distingir els projectes dirigits a l’àmbit de l’alimentació i que inclouen al seu programa paràmetres vinculats als objectius de desenvolupament sostenible, com són l’ús d’energies renovables, el desenvolupament rural, el foment de la innovació i les infraestructures resistents, el manteniment de la biodiversitat, la igualtat de gènere, entre d’altres.

El sector de l’alimentació és estratègic i està en contínua adaptació per fer front a grans reptes, especialment centrats en els nous hàbits i preferències dels consumidors, fruit de canvis socials i demogràfics. En aquest sentit, el Col·legi d’Enginyers Agrònoms vol potenciar la innovació en aquest àmbit a través del reconeixement a projectes o iniciatives que tinguin per objecte la millora i desenvolupament de models de producció i transformació d’aliments perquè encaixin d’acord amb les expectatives de futur.

A la convocatòria hi poden participar professionals, empreses públiques o privades, o entitats que hagin dut a terme una iniciativa o projecte que s’esforci per destacar en termes de sostenibilitat i eficiència aplicades dins del procés productiu o de transformació d’aliments i que la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya. El premi està dotat en 1.000 euros.

La passada edició la candidatura guanyadora va ser  per al projecte vitivinícola “Raimat, sostenibles des de fa més de 100 anys.

Les candidatures es poden presentar a agrònoms@agronoms.cat abans del dia 10 d’octubre de 2021.

FontCol·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Informació relacionada