SANITAT VEGETAL | 30/07/2015  RURALCAT/DARP

Butlletí d'informació fitosanitària per a l'agost

RuralCat us ofereix el butlletí mensual d'informació fitosanitària general elaborat pel Servei de Sanitat Vegetal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Taques de míldiu a l'anvers de folíol de tomaquera i en fruit. Font: DARP

Taques de míldiu a l'anvers de folíol de tomaquera i en fruit. Font: DARP

Aquest butlletí d’avisos fitosanitaris comença recordant els principis de la gestió integrada de plagues (GIP), la informació bàsica a tenir en compte en la comercialització i utilització de productes fitosanitaris i el nou sistema de classificació i etiquetatge de productes fitosanitaris.

Pel que fa a les mesures de prevenció i tractaments fitosanitaris contra les plagues es presenten diverses mesures per a: fruita dolça, fruits secs, cítrics, vinya, olivera, fruita seca, cultius extensius, espais verds, parcs i jardins.


El Servei de Sanitat Vegetal elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l'experimentació de camp.


Recordeu que RuralCat també us ofereix més informació en l'apartat de Sanitat Vegetal , així com la possibilitat de consultar només els avisos fitosanitaris especialitzats en els cultius de fruita , horta  i espais verds .