MAR | 27/09/2021  Ruralcat

Participa a l’enquesta sobre igualtat de gènere en les activitats subaquàtiques en el marc del projecte ICEBERG

La Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) juntament amb el DACC han llançat aquesta enquesta per conèixer els factors que influeixen en la desigualtat de gènere que existeix en les funcions laborals i de lideratge en el sector de les activitats subaquàtiques.

La Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) juntament amb el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, duen a terme el Projecte ICEBERG, per tal de fomentar el lideratge i emprenedoria de la dona en el sector de les activitats subaquàtiques.

En el marc d’aquest projecte han demanat la participació de la ciutadania, siguin o no persones bussejadores, a través de l’enquestaSota l’aigua en igualtat” per poder conèixer els factors que influeixen en la desigualtat de gènere que existeix en les funcions laborals i de lideratge en el sector de les activitats subaquàtiques.

Aquest projecte va començar el passat mes de maig i és previst que duri fins a final del mes de novembre del 2021. Durant aquest temps, s’han dut a terme formacions i activitats, que han comptat amb la col·laboració de diferents professionals de l’àmbit marítim. El proper 6 d’octubre tindrà lloc la xerrada online “Introducció a la fotografia submarina” amb la fotògrafa submarina Annabel Almagro.

Font: DACC

Informació relacionada