PREVISIÓ AGENDA | 29/09/2015  RuralCat

Jornades i activitats del PATT a l'octubre

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) té previst realitzar el mes d'octubre 22 jornades tècniques, 4 jornades tècniques de referència i 1 visita tècnica arreu del territori català.

Imatge d'una jornada sobre la professió d'afinador. Font:  DARP

Imatge d'una jornada sobre la professió d'afinador. Font: DARP

A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari. Podeu trobar tota la informació sobre el programa del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT)  a RuralCat i al web del DARP.

Per facilitar el recordatori de les activitats mensuals us subministrem un llistat que recull les jornades i els seminaris que es duran a terme a l’octubre. Amb la informació de cada activitat, també trobareu la data concreta o aproximada de celebració i de les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si necessiteu més informació.

Recordeu que les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret de cada activitat, us aconsellem que consulteu periòdicament l'apartat Agendade RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.

També podeu complementar aquesta informació amb la previsió anual de fires i mostres a Catalunya o l’apartat d’Esdeveniments d’AlimenCat.