ALIMENTACIÓ | 06/10/2015  RuralCat

Convocatòria Premis PASION

Per primer any i amb motiu del seu 5é aniversari, el Clúster de Nutrició i Salut AINS convoca els Premis PASION de productes d'alimentació saludable i innovació.

premis PASION

Els Premis PASION (Producto de Alimentación Saludable e InnovaciÓN) tenen per objectiu premiar les millors iniciatives innovadores entorn la nutrició i la salut. Es poden presentar a la convocatòria aquest any les empreses del sector d’aliments saludables, funcionals i nutracèutics amb presencia a Catalunya i/o Espanya.

L’acte de lliuramnet dels premis es celebrarà el 12 de novembre a Barcelona, durant la segona edició de les Jornades d’Immersió Estratègica del Clúster. Els premiats podran tenir l’avantatge d’una difusió a través dels mitjans i del clúster. No tenen dotació econòmica.

Les categories dels Premis PASION són:

  • Projecte/producte innovador en nutrició i salut (obert): es premiarà el projecte o producte més innovador. Es valorarà: la novetat ( rellevant pel sector), internacional ( que tingui potencial repercussió i sigui viable comercialment a nivell nacional / internacional)
  • Millor trajectòria empresarial innovadora nutrició i salut (socis): es premiarà la millor trajectòria d’empresa en expansió, creixement, presència internacional…
  • Comunicació innovació nutrició i salut: es premiarà al millor comunicador en innovació nutrició i salut


 

Informació relacionada