La publicació ‘Comunicar la innovació alimentària’ aborda els reptes de la comunicació sobre la innovació sobre alimentació a la societat
Aquesta publicació forma part del projecte editorial Alimentació i Comunicació que pretén aportar informació rellevant i opinions d'experts sobre temes de debat social relacionats amb l'alimentació i la comunicació.

El monogràfic forma part de la col·lecció “Alimentació i Comunicació”
Amb l’objectiu d’aprofundir sobre les necessitats, els reptes i les oportunitats de a comunicació de la innovació a la cadena agroalimentària, i en el marc d’una col·laboració entre la Universitat Pompeu Fabra, l’Observatori de la Comunicació Científica i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, s’ha reunit un grup d’experts en comunicació, mercadotècnica i innovació de centres de recerca, empreses i startups. La publicació “Comunicar la innovació alimentària” recull les conclusions d’aquest debat celebrat a la Universitat Pompeu Fabra el 4 de novembre de 2021 sobre el valors i els missatges prioritaris que ha de contenir aquesta comunicació, i sobre el públic objectiu, els canals, les claus i l’estratègia de la comunicació de la innovació alimentària.
Aquest quart número aborda, doncs, els reptes i oportunitats que representa la comunicació de la innovació sobre alimentació a la societat, tant des d'un punt de vista cultural i social com des de la perspectiva de les empreses d'alimentació, els centres de recerca i desenvolupament, les startups i el sector de la gastronomia.
El monogràfic forma part de la col·lecció “Alimentació i Comunicació”, un projecte editorial conjunt del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) i l'Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (OCC-UPF). Aquesta sèrie de publicacions en format digital pretén aportar a un públic ampli informació rellevant i opinions d'experts sobre temes de debat social relacionats amb l'alimentació i la comunicació.
Font: DACC