RURALCAT | 10/02/2022  Ruralcat

L’oficina virtual de Sanitat Vegetal ha rebut 1.323 visites el 2021

Aquesta oficina té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per tal els agricultors/es i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes per a la prevenció i lluita contra plagues.

Aquesta oficina en breu tindrà una nova aparença

L’oficina virtual de Sanitat Vegetal de Rural va rebre l’any 2021 un total de 1.323 visites i 1.946 visitants. Al llarg del l’any passat es van acumular 3.487 pàgines vistes úniques. Les seccions més visitades van ser els avisos fitosanitaris, amb 490 visites, l’espai de foc bacterià, amb 261 visites i la secció de Plagues, amb 230 visites.

Pel que fa als serveis de l’oficina, l’any 2021 es van publicar 274 avisos fitosanitaris i es van enviar 94.829 avisos a través d’SMS o correu electrònic.

Aquesta oficina té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per tal els agricultors/es i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes per a la prevenció i lluita contra plagues, tant des d’un punt de vista tècnic com normatiu.

Aquesta oficina en breu tindrà una nova aparença, per tal de fer-la més visual i facilitar l’accés a tota la informació de la qual disposa.

El servei d’avisos fitosanitaris permet informar sobre que són i quina tasca realitzen les estacions d’avisos fitosanitaris, i consultar els diferents avisos fitosanitaris que elaboren els tècnics del Servei de Sanitat Vegetal del DACC, tant el butlletí d’avisos mensual, com els avisos contestador puntuals que emeten les estacions d’avisos fitosanitaris, així com la via per subscriure’s a ells i rebre’ls per correu electrònic o seguir-los a través del portat RuralCat o Twitter.

Font: RuralCat