GRUPS OPERATIUS | 03/02/2022  Ruralcat

La Red Rural Nacional crea un visor en línia de Grups Operatius i Projectes Innovadors

El nou visor cartogràfic de Grups Operatius i Projectes Innovadors inclou la informació de totes les iniciatives que s’han realitzat a l’Estat espanyol, entre elles les de Catalunya.

Visor de Grups Operatius i Projectes Innovadors de la Red Rural Nacional.

La Red Rural Nacional (RRN) ha posat en funcionament una nova pàgina web, amb un contingut més dinàmic i audiovisual. Una de les novetats d’aquest nou portal és la creació dels cercadors cartogràfics, gràcies al desenvolupament de nous visors en línia.

Un d’ells, és el visor de Grups Operatius i Projectes Innovadors, una plataforma que permet filtrar la informació per comunitats autònomes i sectors de producció (agricultura, ramaderia, indústries agroalimentàries, forestal i desenvolupament rural), i descobrir el nombre de projectes, la seva missió, la inversió pública que s’hi ha destinat i el contacte de la persona de referència de cada projecte.

A més a més, l’eina permet generar i descarregar documents, en format PDF i Excel, del llistat total de Grups Operatius i Projectes Innovadors, així com de la descripció de cada un d’ells. El nou cercador en línia facilita la consulta dels projectes que es realitzen a l'estat espanyol, complementant així la informació disponible a l'Observatori de Grups Operatius de la Xarxa-i-Cat.

A la nova pàgina web, la RRN ha fet una ferma aposta per aquest format visual de presentació de la informació, ja que també es poden localitzar altres visors cartogràfics com el de Bones Pràctiques, Grups d’Acció Local i Oficines Comarcals Agràries

Font: Red Rural Nacional