FORESTAL | 19/10/2015  RuralCat

Catalunya celebra la II Setmana de la Fusta

L'eix bàsic de la Setmana és dibuixar un projecte estratègic de futur del sector i dels boscos de Catalunya, per tal de modernitzar, enfortir i promoure la cultura de la fusta sostenible i del moble del país.

Un any més la Confederació Catalana de la Fusta amb el suport de les principals empreses del món de la fusta i el moble i de les institucions relacionades, promou i coordina la II Setmana de la Fusta, l’esdeveniment més important del món de la fusta, el moble i l'hàbitat al territori català.

L’esdeveniment s’estén del 16 al 25 d’octubre de 2015 i comprèn més de 40 accions per tot el territori de Catalunya que estan emmarcades en tres modalitats, àmbit empresarial, tècnic o professional i de caire social.

L’acció més destacada en la programació de la SFC 2015 , és el 2on Congrés de la Fusta, el Moble i l'Hàbitat que es celebra el dia 22 d’octubre, on les empreses i institucions més influents del sector que participen, presenten els seus projectes més innovadors amb conferències, grups de treball i comunicacions dinàmiques. Dins el marc d’aquest Congrés tindran lloc el 2on Networking Fusta-Moble-Hàbitat i el divendres 23 d’octubre, el 1er Fòrum Escola-Empresa.

També el 23 d’octubre, a la Nit de la fusta i el moble, es lliuraran els guardons Anells de la Fusta en les seves quatre categories (bosc, construcció, innovació i disseny, comunicació i formació).

Els objectius
de la Setmana de la Fusta de Catalunya son:

  • Promoure i valoritzar la cultura de la fusta sostenible, d’origen català i de qualitat en la nostra societat a tots els nivells.
  • Connectar el món de la fusta amb d’altres sectors i móns relacionats.
  • Modernitzar la indústria de la fusta de Catalunya.
  • Actualitzar els models de producció i distribució de la fusta.
  • Enfortir la consciència del sector i l’auto-estima professional.
  • Incrementar l’associacionisme professional i empresarial al sector.
  • Dibuixar l’eix bàsic d’un projecte estratègic de futur, estructural de sector i de país.