REG | 21/10/2015  RuralCat

Finalitza la campanya de reg 2015

A partir d'aquesta setmana, RuralCat dóna per finalitzada la campanya de recomanacions de reg pels usuaris, excepte per a aquells que tenen programats el cultiu dels cítrics. El servei tornarà a estar operatiu el març del 2016.

Des de Ruralcat donem per finalitzada la campanya de reg 2015 a excepció dels cítrics que encara estan en campanya de reg. Per aquest motiu els usuaris habituals del servei de recomanacions de reg deixaran de rebre les recomanacions al mòbil i al correu electrònic i els quadres de recomanacions de reg per demarcacions, a excepció de Terres de l'Ebre i Tarragona, i adaptades a zones.

El servei tornarà a estar operatiu el març de l’any vinent (2016) i si sou usuaris tornareu a rebre els missatges setmanals pels conreus configurats, de manera automàtica. Mentrestant, podeu revisar les parcel·les entrades i programar de noves si voleu.

Per altra banda, si encara no sou usuaris de RuralCat, és també bon moment per inscriure-us, omplint un senzill formularii així poder gaudir de tots els avantatges de pertànyer a la comunitat virtual agroalimentària i del món rural de RuralCat, com són: estar informats setmanalment mitjançant e-mail, accedir a l’agenda d’activitats sobre jornades i altres actuacions, obtenir documentació o utilitzar eines de gestió i de suport a la decisió.