ASSESSORAMENT | 04/03/2022  Ruralcat

FAIRshare obre una nova convocatòria per finançar eines i serveis d'assessorament digital agrícola

El termini per a sol·licitar el finançament finalitza el 14 de març de 2022.

El projecte europeu FAIRshare (Farm Advisory Digital Innovation Tools Realised and Shared) ha llançat una nova convocatòria per finançar 13 Living Labs que treballin i investiguin sobre eines i serveis d'assessorament digital (DATS), amb fins a 30.000€ cadascun durant un període de 6 mesos. Els DATS inclouen aplicacions web i mòbil, software per a explotacions agrícoles, eines de comunicació i  eines de benchmarking, entre d’altres. El termini per a sol·licitar el finançament finalitza el 14 de març de 2022.

Aquests Living Labs han de representar diferents sectors, sistemes de producció, regions i contextos d'assessorament agrícola i  poden tenir enfocaments molt diferents. Alguns exemples són l’adaptació i l’adopció d’eines digitals específiques o, el desenvolupament d’habilitats, capacitats i/o activitats de comunicació dins d’entitats d’assessorament per donar suport a la integració d’eines digitals.

Els sol·licitants poden ser una organització o servei d'assessorament, un grup d'assessors dins d'una organització o servei d'assessorament o un grup d'assessors independents. Els resultats d'aquests Living Labs s'utilitzaran per a recopilar informació sobre els factors humans, infraestructures digitals, culturals, econòmiques, socials, etc. que influeixen en l'adopció de les DATS i la seva utilització en l'assessorament.

FontFAIRshare