PROJECTES EUROPEUS | 28/03/2022  Ruralcat

Oberta la convocatòria per participar en el taller EIP-AGRI 'Conversió a l'agricultura ecològica: enfocaments i reptes innovadors'

Els interessats en participar poden presentar la seva candidatura abans de l'11 d'abril de 2022.

El taller tindrà lloc dimecres 22 i dijous 23 de juny de 2022 a Florència (Itàlia).

La Direcció General d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea (DG AGRI) i el Servei de Suport a la Innovació i l'intercanvi de coneixements (EIP-AGRI) estan ultimant l’organització i el programa del taller EIP-AGRI 'Conversió a l'agricultura ecològica: enfocaments i reptes innovadors'.

Així doncs, cerquen persones interessades en compartir les seves experiències: agricultors en conversió o que es plantegen convertir-se, agricultors ecològics, assessors, investigadors, representants d'associacions d'agricultors ecològics, cooperatives, òrgans de control, cambres d'agricultura, autoritats locals, agroindústria, transformadors, minoristes, organitzacions de consumidors, altres organismes públics, privats i gestors, i periodistes agraris.

El taller tindrà lloc dimecres 22 i dijous 23 de juny de 2022 a Florència (Itàlia), per intercanviar coneixements i compartir pràctiques innovadores i inspiradores que puguin ajudar altres agricultors a convertir-se amb èxit a l'agricultura ecològica. Es tractaran de manera molt interactiva iniciatives de tota Europa en l'àmbit de l'agricultura ecològica i de la conversió que englobin tota la cadena de valor ("de la granja a la taula"), així com les necessitats de recerca.

Els interessats poden presentar la seva candidatura abans de l'11 d'abril de 2022 a les 23:59. Les despeses de viatge i allotjament de les persones seleccionades podran ser cobertes per la Comissió Europea. Per a qualsevol pregunta, es pot contactar amb el següent correu electrònic: workshop@eip-agri.eu

Font: DACC