MEDI NATURAL | 05/05/2022  Ruralcat

Tot a punt per a la Setmana de la Natura 2022

Del 22 de maig al 5 de juny se celebra arreu del territori català la campanya més gran d’implicació ciutadana per a la defensa de la natura del nostre país.

La Setmana de la Natura promou activitats arreu del territori català per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura. (Foto: Setmana de la Natura)

La Setmana de la Natura, la campanya més gran d'implicació ciutadana per a la defensa de la natura a Catalunya, se celebrarà del 22 de maig al 5 de juny arreu del territori català. Aquesta iniciativa, que es commemora des del 2016, promou activitats arreu del territori català per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura. Sota el lema #nomésunplaneta, l’edició de la Setmana de la Natura d’aquest any vol posar l’accent en la pèrdua de biodiversitat que estem patint a escala planetària.

Actualment, ens trobem en un context de crisi ambiental de grans proporcions, amb efectes molt importants sobre la biodiversitat, sobre les funcions dels ecosistemes que aquesta sustenta i sobre els serveis que aquests proveeixen a la societat de manera directa o indirecta. Així doncs, la Setmana de la Natura inicia les seves activitats el dia 22 de maig, Dia Internacional de la Diversitat Biològica, i finalitza el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Hi ha diferents maneres per formar part de la iniciativa i implicar-se en el canvi: participant en les activitats que s'organitzen, organitzant una activitat com a part d’un col·lectiu o difonent aquesta iniciativa per donar-la a conèixer a tothom.

Font: Medi Ambient i Sostenibilitat (DACC) i Setmana de la Natura

Informació relacionada