FORMACIÓ | 03/12/2015  OdR

Finalitza amb èxit la segona edició del Curs d'instal·lacions de reg per a tècnics

L'Oficina del Regant del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha organitzat un segon curs d'instal·lacions de reg per a assessors i tècnics agraris. Aquest curs de 20 hores ha comptat amb diferents ponents d'empreses relacionades amb el reg i col·laboradors de l'Oficina.

En el Curs d'instal·lacions de reg per a tècnics han participat 22 alumnes. Font: DARP

En el Curs d'instal·lacions de reg per a tècnics han participat 22 alumnes. Font: DARP

Ha estat un curs que ha combinat la teoria i la pràctica. Cal destacar que s’hi han explicat diferents exemples reals d’instal·lacions de reg que s’han pogut estudiar i després visitar per veure les solucions tècniques adoptades en cada cas.

Com a novetat d’aquesta edició, s’ha impartit una sessió sobre programari per fer el disseny d’una instal·lació de reg per tal que l’alumnat en tingués un coneixement elemental.

Aquest curs ha buscat proporcionar una base tècnica que faciliti la decisió a un tècnic en l’assessorament sobre la idoneïtat d’una instal·lació de reg o que permeti donar als seus clients un assessorament inicial en la decisió de quin sistema de reg s’adapta millor a cada necessitat.

Han assistit a aquesta segona edició 22 tècnics de diferents ADV i empreses amb temàtiques relacionades amb el reg.

La valoració ha estat molt positiva, i aquest fet anima a continuar treballant per la formació i la transferència en reg per a tècnics assessors.
 

Informació relacionada