INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 25/05/2022  Ruralcat

El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference

El Laboratori Agroalimentari ha participat a l’EuroResidue IX Conference amb la presentació del pòster “Development of a method for the determination of steroids esters in hair by liquid chromatography with tandem mass spectrometry”.

El Laboratori Agroalimentari presenta el desenvolupament d’un mètode d’anàlisi d’èsters d’hormones naturals en pèl.

El Laboratori Agroalimentari ha participat a lEuroResidue IX Conference que s’ha celebrat del 22 al 25 de maig a St. Michielsgestel, als Països Baixos, amb la presentació del pòster “Development of a method for the determination of steroids esters in hair by liquid chromatography with tandem mass spectrometry”.

Aquesta Conferència internacional té com a objectiu ser el punt de trobada de referència dels especialistes en l’anàlisi i control de residus de medicaments veterinaris en aliments, pinsos i altres matrius, per tractar les novetats tècniques i normatives en aquest àmbit.

El Laboratori Agroalimentari ha presentat el desenvolupament d’un mètode d’anàlisi d’èsters d’hormones naturals en pèl. Aquesta metodologia constitueix una eina molt útil per a les anàlisis de substàncies hormonals en l’engreix d’animals, ja que permet detectar les formes químiques de les substàncies hormonals (ésters) que no estan presents de manera natural en els animals i, per tant, que s’hagin pogut administrar de forma il·lícita. Es tracta d’una contribució rellevant que suposa una millora significativa en el control de substàncies prohibides en engreix d’animals.

Font: DACC