Notícies 
OLI
 | 02/06/2021 

L’IRTA identifica tretze noves varietats locals d’olivera al Pallars Jussà

Presenten unes qualitats molt interessants des dels punts de vista del gust i dels beneficis per a la salut, i el seu material genètic s’incorporarà al Banc de germoplasma de varietats catalanes de l’olivera de l’IRTA.

OLI
 | 14/05/2021 

La Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa, premiada pel seu oli ‘Les Cabanes’

L’oli d’oliva verge extra ha estat recentment premiat en el Concurs Internacional Mario Salinas i en el Japan Olive Oil Prize 2021.

Actualitat 
OLI
 | 03/06/2021 

Entrevista a Agustí Romero, Coordinador de l'equip Olivicultura i Elaiotècnia de l'IRTA

 | 26/05/2021 

Mil&Un Verd SL de Reus obté nombrosos reconeixements internacionals. En concret medalles d’or i plata a Nova York (https://bestoliveoils.org/brands/arbor-sacris; https://bestoliveoils.org/brands/arbor-senium), medalles d’or i plata a OliveJapan ( https://www.olivejapan.com/en), medalla d’or (https://www.dubaiooc.com/pages/winners2021earlyharvest), medalles de plata al concurs de Berlin (https://www.eliteoliveoils.com/product/arbor-sacris/ i https://www.eliteoliveoils.com/product/arbor-senium/). Mil&un Verd SL participa del programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis Catalans

La Diputació de Lleida s’adhereix a l’Asociación Española de Municipios del Olivo (AEMO)

 | 25/05/2021 

El passat dijous 20 de Maig, les DOP del territori es promocionen a través d'un tast online, promogut per AEMO (Asocación Española de Municipios del Olivo) en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona

 | 18/05/2021 

L’Associació d’Oleïcultors del Priorat va obtenir la medalla d'or per al seu oli ORGANIC i l’estrella al millor producte de la seva categoria per al seu oli ELIXIR, a Rússia. Els premis han estat atorgats per "ProdExpo 2021" a través del client Sergey de Rússia. L’Associació d’oleïcultors del Priorat rep l’assessorament del programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis catalans

 | 05/05/2021 

A prestigious and well-known contest rewarding the best quality

 | 23/02/2021 

Oli al límit. Amb una morterada de varietats autòctones, les oliveres del Pallars fan un oli de muntanya picant, amarg i especialment saludable

 | 22/02/2021 

Desenvolupen un model que prediu l'impacte del canvi climàtic sobre l'olivar andalús | Mercacei

Agenda