Notícies
“Les varietats catalanes d’olivera” Quaderns Agraris núm. 46 (ICEA)
“Les varietats catalanes d’olivera” Quaderns Agraris núm. 46 (ICEA)
“Quaderns Agraris”, una publicació de l’Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), en el seu número 46 d’aquest any ha publicat un estudi fet per IRTA sobre les varietats catalanes d’olivera.
Aquest article fa un repàs de la diversitat que hi ha a Catalunya tant en termes geogràfics com varietals, genètics i agronòmics, així com de les característiques dels olis de les varietats catalanes més representatives.
Podeu consultar l’article en el següent enllaç http://revistes.iec.cat/index.php/QA/article/view/145834 o també el trobareu l’Oficina de l’Oli de RuralCat, dins l’apartat Documentació.
Font: IRTA
Informació relacionada
Actualitat
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
Guia Catalunya Selecció 2020-21
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022