Notícies

L’Oficina de l’Oli acumula 3.798 visites fins al mes de gener de 2019

OLI | 26/03/2019  Ruralcat

L’Oficina de l’Oli acumula 3.798 visites fins al mes de gener de 2019

Des de la seva creació a l’octubre de 2018 fins a gener de 2019 l’Oficina de l’Oli ha acumulat 342 visitants i 6.147 descàrregues de documentació relacionada amb el sector oleícola.

El portal ha obtingut 6.147 descàrregues totals

El portal ha obtingut 6.147 descàrregues totals

L’Oficina de l’Oli de RuralCat ha acumulat un total de 3.798 visites des del mes d’octubre de 2018, quan es va estrenar, fins a finals de gener de 2019 i 342 visitants, dels quals el 89,1% són recurrents i l’11,7% nous usuaris.

Les seccions més visitades de l’Oficina són les fitxes d’evolució de la maduració de les varietats d’oliva, amb 437 visites acumulades, l’espai de Documentació, amb 283 visites i Laboratoris, amb 224 visites. En dades globals del portal RuralCat, l’Oficina de l’Oli és la tercera oficina virtual més visitada, només per darrera de l’Oficina de Fertilització i tractament de dejeccions ramaderes i de la Xarxa-i.cat

En total, fins a data d’avui, s’han publicat 18 fitxes de maduració, amb 4.112 descàrregues, i 8 butlletins de l’Oli, amb 264 descàrregues, que recullen les últimes novetats publicades en diferents fonts d’informació sobre oli d’oliva, oleoturisme i gastronomia, premis, concursos i tastos, nous productes, esdeveniments i formació, ofertes i demandes tecnològiques, projectes R+D, DOP i noves varietats, qualitat i frau, ajudes, patents i articles científics. El nombre total de descàrregues dels diferents documents disponibles des de l’Oficina ha estat de 6.147.

Aquesta oficina, coordinada per l’IRTA, té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per tal que els agricultors, moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes per a la millora de la qualitat de l’oli, tant des d’un punt de vista tècnic com normatiu.

 

Notícies relacionades
RuralCat estrena l’Oficina de l’Oli amb tota la informació per a la millora de la qualitat de l’oli d’oliva

https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/noticia/-/journal_content/2002/20181/4479630/ruralcat-estrena-l-oficina-de-l-oli-amb-tota-la-informacio-per-a-la-millora-de-la-qualitat-de-l-oli-d-oliva
 

Actualitat

 | 26/05/2022 

Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans

 | 24/05/2022 

KYLATT de la Cooperativa d’Alcanó ha tret medalla de d'or al concurs de Berlin 2022. Alcanó participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 24/05/2022 

Casolí i Arbor Sacris de l’empresa MIL&UN VERD SL han tret medalla de platí i d'or al concurs de Berlin 2022. MIL&UN VERD participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 19/04/2022 

Arbor Sacris, Casolí i Migjorn-Arbequina han tret medalla d'or al concurs de Nova York 2022. Es tracta de dos operadors que participen al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat. TORRES i MOLI COLOMA-LA BOELLA també han obtingut medalla d’or al seus olis

 | 21/03/2022 

Arbor Sacris i Casolí han tret medalla d'or al concurs de Dubai IOOC 2022. Es tracta de dos olis de l’empresa catalana MIL&UN VERD SL que participa del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat dels olis catalans. En el mateix certamen, Olis Castelló també ha obtingut una medalla d’or al seu oli

 | 14/03/2022 

Guia Catalunya Selecció 2020-21

 | 11/03/2022 

La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022