Notícies
L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any
L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any
Durant la campanya de collita d’olives, l’Oficina publica de forma setmanal l’evolució del procés de maduració de les varietats d’oliva de les zones de producció de l’IRTA amb informació sobre el contingut d’oli i els valors resultants.
Varietat 'Arbequina' de la zona Terra Alta
A l’espai Evolució de maduració de l’Oficina de l’Oli ja es poden consultar els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any així com les fitxes del procés de maduració de les olives de la collita 2019-20.
En aquest espai es poden trobar les darrers fitxes publicades des del passat 30 de setembre fins ara de les varietats Arbequina, Empeltre, Corbella, Rojal, Farga i Sevillenca de les zones de Terra Alta, Priorat, Baix Ebre, Lleida, Garrigues, camp de Tarragona, sud de Catalunya, Barcelona i Catalunya central. També s’inclouen els perfils sensorials de la varietat Sevillenca de la zona del Baix Ebre, la varietat Arbequina de la zona Garrigues i de la zona de Lleida.
Font: Oficina de l’Oli
Informació relacionada
Actualitat
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
Guia Catalunya Selecció 2020-21
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022