Notícies
L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 3.000 visites al 2019
L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 3.000 visites al 2019
L’oficina va acumular 2.958 visites durant el 2019. Els apartats més vistos van ser els de Documentació, Olivicultura i Oli verge.
Entre les seccions més vistes hi ha l’apartat de Documentació, Olivicultura i Oli verge
L’Oficina de l’Oli va rebre 2.958 visites durant el 2019 d’un total de 1.567 visitants. Entre les seccions més vistes hi ha l’apartat de Documentació, Olivicultura i Oli verge.
Quant al contingut, al llarg de l’any passat es van publicar 14 notícies i 75 actes i jornades tècniques del PATT dedicades al sector de l’oli. També es van publicar 11 butlletins de l’oli, que van obtenir 389 descàrregues. El Butlletí recull les novetats publicades durant l’últim mes en diferents fonts d’informació sobre oli d’oliva, oleoturisme i gastronomia, premis, concursos i tastos, nous productes, esdeveniments i formació, ofertes i demandes tecnològiques, projectes R+D, DOP i noves varietats, qualitat i frau, ajudes, patents i articles científics.
També es van publicar al llarg del 2019 29 fitxes varietals de l’evolució de maduració de les olives i 9 valors químics. Cal recordar que l’oficina publica de forma setmanal, durant la campanya de recollida d’olives, l’evolució del procés de maduració de les varietats d’oliva de les zones de producció de l’IRTA amb informació sobre el contingut d’oli i els valors resultants. Una eina que resulta de molta utilitat tant per als productors com per als moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes per a la millora de la qualitat de l’oli.
Font: RuralCat
Informació relacionada
Actualitat
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
Guia Catalunya Selecció 2020-21
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022