Notícies
Nou butlletí del projecte PRIMA- SUSTAINOLIVE sobre sostenibilitat del conreu de l’olivera
Nou butlletí del projecte PRIMA- SUSTAINOLIVE sobre sostenibilitat del conreu de l’olivera
En el marc d’aquest projecte europeu s’ha publicat el primer butlletí que recull les últimes novetats com notícies, activitats destacades i entrevistes als socis.
L’objectiu general de SUSTAINOLIVE és millorar la sostenibilitat del sector de l’oli d’oliva
El projecte europeu PRIMA- SUSTAINOLIVE ha editat el seu primer butlletí que inclou les notícies més destacades, agenda d’activitats dels socis i entrevistes. Els interessats es poden subscriure al butlletí de forma gratuïta aquí: https://sustainolive.eu/newsletter/ “
L’objectiu general de SUSTAINOLIVE és millorar la sostenibilitat del sector de l’oli d’oliva a partir de la implementació i promoció d’un conjunt de solucions innovadores de gestió sostenible basades en conceptes agroecològics, així com l’intercanvi de coneixements i la participació de múltiples actors i usuaris finals.
Per aconseguir aquest objectiu es necessita millorar la regulació ambiental natural, l’optimització dels insums, el desenvolupament de nous sistemes de cultius i l’ús de tecnologies adaptades a aquesta transformació.
En el projecte participen vuit universitats, nou associacions, quatre centre d’investigació, entre els quals s’inclou l’IRTA, i una empresa de comunicació.
Informació relacionada
Actualitat
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
Guia Catalunya Selecció 2020-21
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022