Notícies
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
El termini de presentació de sol·licituds és del 17 de maig al 7 de juny de 2022, inclòs.
Es tracta de la convocatòria corresponent a l’any 2021-2022, amb una quantia de 845.000 euros. (Foto: DOP Pera de Lleida)
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) convoca una nova edició dels ajuts de minimis corresponents a l'any 2021-2022 per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat dels aliments i l'artesania alimentària a Catalunya.
Aquests ajuts tenen 4 línies:
- La promoció dels distintius d'origen i qualitat DOP, IGP i ETG dels productes inscrits en el registre comunitari no lligats directament a la producció i dels productes amb reconeixement provisional.
- La certificació dels distintius d'origen i qualitat de les DOP, IGP i ETG, dels productes inscrits en el registre comunitari i dels productes amb reconeixement provisional, excloses les vitivinícoles.
- El control i la certificació dels distintius d'origen i qualitat de les DOP vitivinícoles.
- El foment de l'artesania alimentària a Catalunya.
Els ajuts van dirigits a consells reguladors i a entitats associatives de productes amb DOP/IGP, de productes amb ETG i d’artesans i artesanes.
Els ajuts previstos a aquesta convocatòria tenen un import màxim de 845.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds és del 17 de maig al 7 de juny de 2022, inclòs.
Font: DACC
Informació relacionada
Actualitat
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
Guia Catalunya Selecció 2020-21
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022