Notícies

Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli

FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 05/05/2021  Ruralcat

Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli

Es tracta d'una acció formativa gratuïta, impulsada per PRODECA, especialment pensada per a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital. El període d’inscripcions finalitza el proper dia 7 de maig.

La data límit per a les inscripcions és el 7 de maig de 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de PRODECA, ha organitzat el cicle formatiu en Màrqueting i comercialització digital del sector de l’oli orientat exclusivament per a les empreses del sector oli, en màrqueting i comercialització digital.

En aquesta formació, que s’emmarca dins de les actuacions del Pla de l'oli 2021-2023, s’analitzarà la realitat actual del sector de l'oli, el comportament de compra dels clients, les seves preferències i nous canals de comercialització.

En aquest àmbit aquest cicle està especialment pensat per a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital.

Es tracta d’una formació eminentment pràctica mitjançant mètodes ‘Learning by doing’, en què cada seminari inclou una part d'exposició i coneixement, i un taller de treball, que consisteix en una formació dinàmica que combina l'exposició de continguts amb la seva implementació pràctica. La temàtica està adaptada a la realitat de les empreses del sector de l'oli, i està concebuda específicament per a permetre l'aplicació dels coneixements a la realitat de cada empresa.

El curs es realitzarà del 12 de maig al 2 de juny de 10h a 14h i està estructurat en quatre webinars de quatre hores i s'impartirà en format videoconferència per la plataforma Microsoft Teams. El seminari estarà impartit per Carles Mera, tècnic en Màrqueting i comunicació, i formador en e-commerce, e-business i e-consultoria especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.

Les empreses interessades a participar en aquesta jornada formativa es poden inscriure gratuïtament a través del formulari d'inscripció.

La data límit per a les inscripcions és el 7 de maig de 2021.

Font: DARP

Informació relacionada

 

Actualitat

 | 26/05/2022 

Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans

 | 24/05/2022 

KYLATT de la Cooperativa d’Alcanó ha tret medalla de d'or al concurs de Berlin 2022. Alcanó participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 24/05/2022 

Casolí i Arbor Sacris de l’empresa MIL&UN VERD SL han tret medalla de platí i d'or al concurs de Berlin 2022. MIL&UN VERD participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 19/04/2022 

Arbor Sacris, Casolí i Migjorn-Arbequina han tret medalla d'or al concurs de Nova York 2022. Es tracta de dos operadors que participen al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat. TORRES i MOLI COLOMA-LA BOELLA també han obtingut medalla d’or al seus olis

 | 21/03/2022 

Arbor Sacris i Casolí han tret medalla d'or al concurs de Dubai IOOC 2022. Es tracta de dos olis de l’empresa catalana MIL&UN VERD SL que participa del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat dels olis catalans. En el mateix certamen, Olis Castelló també ha obtingut una medalla d’or al seu oli

 | 14/03/2022 

Guia Catalunya Selecció 2020-21

 | 11/03/2022 

La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022