Notícies
El Laboratori Agroalimentari ha participat en la conferència final del projecte europeu OLEUM
El Laboratori Agroalimentari participa en el projecte ‘Oleum Project’
A Catalunya hi ha 347 empreses productores d'oli d'oliva que facturen 863 milions d'euros
L’Oficina virtual de l’Oli publica les primeres fitxes de l’evolució de maduració de les olives de l’actual campanya
Ja estan disponibles a l’Oficina de l’Oli els valors de referència actualitzats sobre rendiments i qualitat dels olis de diferents zones de Catalunya
Publicat un article que recull els resultats de l’anàlisi de perfils de pigments naturals en olis d’oliva verge extra
Nou butlletí del projecte PRIMA- SUSTAINOLIVE sobre sostenibilitat del conreu de l’olivera
L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 3.000 visites al 2019
Disponibles els valors de qualitat química d’olis d’oliva verge extra catalans
L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022