Notícies
La collita d’olis a Catalunya comença a la majoria de les zones
Oberta la convocatòria pels Premis Millors Olis d’Oliva Verge Extra de Catalunya
Últims dies per presentar candidatures als premis PITA i Ruralapps 2024
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca l’11a edició del Premi Ruralapps 2024
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca els Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2024
Productors d'oli d'oliva catalans es reuneixen amb importadors i distribuïdors d'Europa i Àsia per establir relacions comercials
20 anys de RuralCat: El 2018 es posa en marxa l’Oficina de l’Oli
L’Oficina de l’Oli va rebre més de 2.500 visites al 2022
Se celebra la jornada de tancament de la campanya d’olis 2022/23
Àngels Calvo, cap del panell de tast oficial d’olis de Catalunya va ser guardonada per la DOP “Siurana” per la seva trajectòria professional en favor de la qualitat dels olis catalans
Disponible el Pla d’acció per assolir l’ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya
Ruralcat renova la pàgina web de l’Oficina de l’Oli
Es crea una nova eina per verificar l’origen geogràfic de l’oli d’oliva verge
Actualitzat el llistat de productes fitosanitaris autoritzats per lluitar contra la mosca de l’oliva
Arriba el ‘Fòrum Indicacions geogràfiques, un valor ocult del territori. Menja’t l’origen’ a Barcelona
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
El Consell Oleícola Internacional reconeix el Laboratori Agroalimentari del DACC per a l'anàlisi d'olis d’oliva
El sector de la producció agrària ecològica continua guanyant pes a Catalunya
El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva
L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 2.000 visites al 2021
Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
Aprovada la nova normativa de qualitat dels olis d’oliva i de sansa d’oliva
El projecte TRANSGROWTH dona suport a la primera edició del Premi Barcelona Catalunya Selecció d’olis d’oliva catalans
El projecte europeu POCTEFA Transgrowth inicia els assessoraments empresarials dins el sector de l’oli d’oliva a Catalunya
Actualitzat el llistat de productes fitosanitaris autoritzats per lluitar contra la mosca de l’oliva
L’IRTA identifica tretze noves varietats locals d’olivera al Pallars Jussà
La Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa, premiada pel seu oli ‘Les Cabanes’
Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli
El projecte POCTEFA Transgrowth donarà suport a diverses iniciatives del sector de l’oli d’oliva
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022