Notícies

La collita d’olis a Catalunya comença a la majoria de les zones

Oberta la convocatòria pels Premis Millors Olis d’Oliva Verge Extra de Catalunya

Últims dies per presentar candidatures als premis PITA i Ruralapps 2024

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca l’11a edició del Premi Ruralapps 2024

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca els Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2024

Productors d'oli d'oliva catalans es reuneixen amb importadors i distribuïdors d'Europa i Àsia per establir relacions comercials

20 anys de RuralCat: El 2018 es posa en marxa l’Oficina de l’Oli

L’Oficina de l’Oli va rebre més de 2.500 visites al 2022

Se celebra la jornada de tancament de la campanya d’olis 2022/23

Àngels Calvo, cap del panell de tast oficial d’olis de Catalunya va ser guardonada per la DOP “Siurana” per la seva trajectòria professional en favor de la qualitat dels olis catalans

Disponible el Pla d’acció per assolir l’ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya

Ruralcat renova la pàgina web de l’Oficina de l’Oli

Es crea una nova eina per verificar l’origen geogràfic de l’oli d’oliva verge

Actualitzat el llistat de productes fitosanitaris autoritzats per lluitar contra la mosca de l’oliva

Arriba el ‘Fòrum Indicacions geogràfiques, un valor ocult del territori. Menja’t l’origen’ a Barcelona

Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat

El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal

El Consell Oleícola Internacional reconeix el Laboratori Agroalimentari del DACC per a l'anàlisi d'olis d’oliva

El sector de la producció agrària ecològica continua guanyant pes a Catalunya

El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva

L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 2.000 visites al 2021

Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic

Aprovada la nova normativa de qualitat dels olis d’oliva i de sansa d’oliva

El projecte TRANSGROWTH dona suport a la primera edició del Premi Barcelona Catalunya Selecció d’olis d’oliva catalans

El projecte europeu POCTEFA Transgrowth inicia els assessoraments empresarials dins el sector de l’oli d’oliva a Catalunya

Actualitzat el llistat de productes fitosanitaris autoritzats per lluitar contra la mosca de l’oliva

L’IRTA identifica tretze noves varietats locals d’olivera al Pallars Jussà

La Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa, premiada pel seu oli ‘Les Cabanes’

Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli

El projecte POCTEFA Transgrowth donarà suport a diverses iniciatives del sector de l’oli d’oliva

Actualitat

 | 26/05/2022 

Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans

 | 24/05/2022 

KYLATT de la Cooperativa d’Alcanó ha tret medalla de d'or al concurs de Berlin 2022. Alcanó participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 24/05/2022 

Casolí i Arbor Sacris de l’empresa MIL&UN VERD SL han tret medalla de platí i d'or al concurs de Berlin 2022. MIL&UN VERD participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 19/04/2022 

Arbor Sacris, Casolí i Migjorn-Arbequina han tret medalla d'or al concurs de Nova York 2022. Es tracta de dos operadors que participen al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat. TORRES i MOLI COLOMA-LA BOELLA també han obtingut medalla d’or al seus olis

 | 21/03/2022 

Arbor Sacris i Casolí han tret medalla d'or al concurs de Dubai IOOC 2022. Es tracta de dos olis de l’empresa catalana MIL&UN VERD SL que participa del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat dels olis catalans. En el mateix certamen, Olis Castelló també ha obtingut una medalla d’or al seu oli

 | 14/03/2022 

Guia Catalunya Selecció 2020-21

 | 11/03/2022 

La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022